بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین
میلاد امیر المومنین تنها یک روز تاریخی نیست بلکه سرآغاز یک تحول بزرگ در تاریخ بشریت است.
امیرالمومنین با ولادتش چند مساله معنا می بخشد که باید به آنها توجه و پرداخته بشود امیر المومنین نه فقط یک رهبر بلکه یک الگوست بی بدیل که بشریت باید در تمام دوران و عصر و زمان از این شخصیت الگوبرداری کند. الگوبرداری هم بدون بیان نکات از زبان دشمن هم نمی شود. این را یادمان باشد کسی می تواند قدرتمند باشد که دشمن از نفوذ کلام او به ستوه آمده باشد.
اگر کسی بخواهد از خودش تعریف کند می گویند خودش است اگر خودی تعریف کند می گویند از خودش است وقتی دشمن تعریف کند می شود قدرت شخص
شما ببینید سالهای قبل به خیابان ریختند دنبال سرنگونی انقلاب بودند الانی که دنبال این هستند فرصت پیش بیاید به خیابان ها بریزند برای سرنگونی نظام مقدس جمهوری اسلامی به دنبال این هم باشیم که دشمن نسبت به نظام چه می گوید اقلیت دشمن هستند که به دنبال سرنگونی نظام هستند اما اکثریت قریب به اتفاق نظراتی دارند نسبت به نظام که اگر جا داشت می گفتم این است قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران را رهبری کسی که دشمن میگوید او تمام برنامه های ما را خراب می کند.
شما رهبر ایران را ببینید اگر ما تعریف کنیم می گویند خب انقلابی است باید تعریف کند اگر دشمن تعریف کند می شود قدرت او
اولین مساله که باید مورد توجه قرار بگیرد شجاعت و دلاوری امیرالمومنین است. در جنگ احد وقتی سپاه اسلام با بی توجهی سربازان سپاه از دستورات پیامبر و دنیا پرستی دنبال غنیمت بودند و پاتک سنگینی از دشمن می خورند و با زخمی شدن پیامبر و امیرالمومنین شکست می خورد اصحاب دو گروه شدند یا بخاطر بدست آوردن غنیمت کشته شدند یا پا به فرار گذاشتند تنها کسی که ماند تا جان رسول الله حفظ بشود امیر المومنین بود که دشمن وقتی می خواهد از امیر المومنین تعریف کند او را به شیر تشبیه می کند که وقتی خبر شهادتش به معاویه می رسد در آن ساعت خواب بود متوجه می شود روضه خوان علی می شود.
همسرش از او سوال می کند معاویه تا دیروز لعن علی میگفتی الان عزادار علی شدی ؟ گفت تو نمی شناسی او را ولی من میشناسمش
پس اولین خصوصیت امیرالمومنین شجاعت است.
دومین خصوصیت عدالت محوریست
امیر المومنین مثل سیاستمندان عصرهای ما در کشورهای مختلف اهل زد و بند و پارتی بازی و باند بازی نبود دنبال گرفتن حق و تقسیم حق بود حتى بطوری که اگر بنا بود خانواده او هم حق کشی می کردند رحم نمی کرد.
وقتی بعد از خلیفه سوم به خلافت می رسد از بیت المال تقسیم میکند برادرش عقیب اعتراض می کند یا علی من برادرت هستم برادریم یک نگاه دیگر نسبت به من داشته باش امیرالمومنین او را با سیخ داغ مجازات می کند.
زندگی امیرالمومنین پر است از عدالت محوری شما کتاب قضاوتهای امیرالمومنین را بخوانید می بینید که یک جا به او می گوید اگر تو نبودی قطعا من کشته میشدم یا وقتی به شهادت می رسد دشمن میگوید او بخاطر عدالتش به شهادت رسید یک های دیگر میگویند عدالت او از زبان ما که بر تختهای قدرت نشسته بودیم عجیب بود!
عجیب تر اینجاست که میگویند به اندازه ای قاطع بود حتی بر ما که ما فامیل پیامبر بودیم حامیان دین بودیم حکم می کرد.
اما شما می بینید با وجود تمام کینه ها و دشمنی ها وقتی به امیرالمومنین می رسند اقرار به شکست می کنند آن هم در برابر عدالتش در برابر شجاعتش در برابر تقوایش
حسینیه روستای اسماعیل آقا محله